Vi afhenter dit skrald

Storskrald

Garbage collection

Afhentning storskrald

Vi afhenter dit storskrald og kører det på genbrugsstationen. Her afskaffes storskraldet efter miljøvenlige principper. Vi rydder og fejer naturligvis grundigt efter os.

Clearing of basement

Rydning af kælder

Når du får vores hjælp til at tømme din kælder, skal du ikke bruge tid på at køre på genbrugspladsen og sortere dit affald korrekt. Det er nemt og enkelt.

Demolition

Nedrivning

Vi hjælper med afmontering og nedrivning af køkken, fliser og meget mere. Spar besværet med vores professionelle og servicemindede montør.

Bulky rubbish

Afhentning og sortering af storskrald?

Vi henter dit storskrald, haveaffald, elektronik og meget mere… Vi rydder også dødsboer. Har du brug for hjælp til af komme af med dit skrald? Hos Flytkbh afhenter vi storskrald på alle ugens dage. Vi kører for både private- og erhvervskunder, og vi tager os af opgaver i hele Danmark.

For at booke en afhentning af storskrald, så skal du kontakte os, og vi finder en tid, der passer dig, hvor vi kan ud og afhente dit skrald.

Vi henter og sorterer også det hele, hvis du ikke har gjort det på forhånd. Du booker ved enten at ringe på 50133448 eller ved at udfylde vores kontaktformular nederst på siden.

Hos Flytkbh sætter vi en ære i at have tilfredse kunder, hvilket også afspejles i vores kunders udtalelser. Vi er en fleksibel flytteforretning, der står til rådighed i forbindelse med alle typer og størrelse af opgaver – også over landegrænserne.

Hvis du drømmer om en tryg og gnidningsfri afhentning af skrald til den nærmeste losseplads, er vi et godt valg. Vi går nemlig til enhver opgave med stor seriøsitet og gør altid en ekstra indsats for at sikre vores kunders tilfredshed.