Erhvervsflytning

Vi dækker hele Danmark

FLYTNING ERHVERV

Står jeres virksomhed over for at skulle flytte?

En flytning af virksomhedens inventar er tidskrævende og noget, der kræver ekspertise og god planlægning
invoices icon

Hvad koster det?

Vores priser starter helt nede fra 460 DKK i timen med 880 DKK i timen som den højeste pris på vores pakkeløsninger. Vi tilbyder forskellige løsninger, som er tilpasset forskellige størrelses flytninger.

cart icon

Hvad er inkluderet?

Når du vælger en af vores løsninger, er du altid garanteret at have følgende med i prisen: Flyttemænd • Alukasse med lift • Brændstof • Forsikring • Flyttekasser • Ekskl. Moms

verified icon

Forsikring

Med os som dit flyttefirma i København er din erhvervsflytning dækket af en god flytteforsikring, som sikrer, at du og virksomhedens inventar er dækket ind, hvis uheldet skulle være ude.

map icon

Dækker det meste af Sjælland

Ligger dit firma ikke i København, og er du derfor i tvivl om, hvorvidt du kan få vores hjælp til at flytte? Så kan du være ganske rolig – vi dækker nemlig det meste af Sjælland.

Get a no-obligation
KONTAKT OS ALLEREDE IDAG

Få et uforpligtende tilbud

Vores flyttefolk er desuden udstyret med det rette materiel som sikrer, at flytningen sker hurtigt og effektivt. Det er i alles interesse, at flytningen sker så ukompliceret som muligt, hvorfor vi altid sender de flyttefolk afsted, som har størst erfaring og ekspertise inden for den opgave, du stiller.

FlytKBH sikrer den bedste flytteoplevelse

Med en stor og professionel erfaring med erhvervsflytning, er vi de bedste til løsningen.
100%

Tilfredshed

24/7

Døgnet rundt

1467

Flytninger foretaget

Københavns flyttefirma?

Hvem er vi?

Vi er et flyttefirma i København, der har stor erfaring med at hjælpe private med at flytte. Gennem vores mangeårige erfaring er vi bekendt med, at det ofte er en ukendt situation, hvor følelser og bekymringer nemt kan komme til at fylde.

Hvorfor vælge os?

Flytning Erhverv med os er en positiv, effektiv, professionel og billig oplevelse. Vi er et flyttefirma med stor erfaring inden for branchen og ved således, hvad vi har med at gøre, når vi kommer ud til dig for at hjælpe med at flytte.