Flyttefirma Roskilde

eller

Vores priser

KAMPAGNE PRIS


Lille Pakke

1 mand 22 m³ vogn

  1 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


PRISGARANTI

Mellem Pakke

2 mand 22 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Stor Pakke

3 mand 22 m³ vogn

  3 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Giga Pakke

2 mand 40 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 40m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN

Flyttefirma Roskilde – Din flyttende hånd

Sveden drypper. Armene bliver tunge. Hænderne får vabler. Hovedet bliver tungt. Er det sådan, du forestiller dig, det bliver at flytte uden hjælp? Eller er det sådan, det tidligere har været for dig? Sådan bliver det ikke denne gang, da det bliver med hjælp fra det bedste flyttefirma i Roskilde.

Vi tager sveden for dig og lader den dryppe fra vores pander alt imens, vi slæber flyttekasse efter flyttekasse og møbel efter møbel ind i flyttebilen. Imens kan du sikre, at det hele er kommet med og eventuelt køre i forvejen, så du kan gøre klar til at rykke ind i din nye bolig.

Hvordan processen kommer til at være, er helt afhængig af dig. Vi skræddersyr flytteprocessen efter dine ønsker og behov, så flytningen bliver, som det passer bedst for dig.

Mangler du en flyttende hånd fra et flyttefirma i Roskilde? Så kontakt os gerne.

Vores kvalitet forpligter – vi går langt for dig som kunde

Det kan godt være, vi er blandt de billigste flyttefirmaer i Roskilde. Men det har ikke betydning for kvaliteten, som vi sætter meget højt. Den kommer til udtryk i form af overholdte aftaler, at vi altid dukker op på aftalt tidspunkt, at vores flyttefolk er søde og venlige og ikke mindst, at vi løfter alt det, du har brug for, at vi løfter.

Vi guider dig gerne gennem hele processen, hvis du har brug for det for at kunne bevare overblikket og holde stressen nede. Det er en gratis og fast del af vores service, som vi tilbyder alle vores kunder.

Ønsker du at møde os inden, det hele løber af stablen, kommer vi også gerne ud til et personligt møde. Her får vi os også et overblik over mængden, tunge løft og andet, så det kommer til at gå gnidningsfrit.

Uden dig ville vi ikke have noget at lave – så vi prioriterer den gode oplevelse meget højt. Skal vi være dit flyttefirma i Roskilde?

Privat eller erhverv? Vi udfører begge typer flytning

Har du en villa, du skal have pakket ned og flyttet? Eller er der i stedet tale om et kontor med meget elektronik, borde og tungt gods, som skal skifte adresse? Så er du velkommen til at ringe til os for at få nogle ekstra flyttende og stærke hænder.

Vi har en større flåde af flyttebiler stående til rådighed samt et stort og meget erfarent team, der uanset udfordring står klar tidligt om morgenen eller sent om aftenen for at hjælpe dig med flyttegodset.

Når stærke og erfarne mænd og kvinder tager over, bliver flytningen næsten lige så let som en leg. Det bliver i hvert fald meget mere behageligt og langt mere overskueligt, fordi der er tid, overskud og kræfter til alt det andet, der følger i kølvandet på en flytning.

Skal der flyttes til eller fra Roskilde? Det har ingen betydning, da vi flytter og kører på hele Sjælland.

Hvad koster det at flytte med os som flyttefirma?

Det fortæller vi dig gerne hurtigt efter, at du har kontaktet os med oplysninger omkring mængden af flyttegods. Vi har nemlig brug for at vide, hvor mange kvadratmeter bolig der er tale om, hvor mange møbler du gerne vil have med og generelt, hvor meget dit flyttelæs kommer til at fylde. Dette har betydning for, hvilken flyttebil der skal til, hvor mange flyttefolk der er brug for og ikke mindst, hvor lang tid det kommer til at tage os.

Vi arbejder altid hurtigst muligt, så du ikke skal betale for meget for at benytte os som flyttefirma i Roskilde.

Send os gerne en mail eller ring til os allerede i dag, så vi kan finde frem til en god pris til dig. Vi vil gerne være det bedste og billigste valg.

Skal vi være dit flyttefirma i Roskilde? Vi hjælper også akut

En flytning kommer ikke altid flere måneder ude i fremtiden. Det hænder også, at vi må slå til, fordi en aftale er blevet brudt, eller fordi flytningen af forskellige omstændigheder bare skal ske lige nu og her. Om det er sådan, det er – eller du bare gerne vil planlægge i god tid – er vi klar til en god snak.

Vi flytter hver eneste dag og har altid plads til en flytning mere. Intet forpligter før du har skrevet under på kontrakten, hvori vi skriver alle de detaljer, vi er blevet enige om. Så er der heller ingen uforudsigelige udgifter eller ubehagelige overraskelser i vente.

Når vi er færdige, modtager du naturligvis en gyldig kvittering efter betaling, hvis du ønsker det. Så ved du, at alt stemmer overens, og at prisen er, som den har været aftalt.

Lav en aftale med os i dag og vær sikker på en gnidningsfri flytning.