Handyman

Appliances

Hårde hvidevarer

I vores netværk har både elektrikere og vvs’er som kan montere/afmontere dine hvidevarer. Alt arbejde er efter lov og sikkerhedskrav.

Unpacking

Nedpakning

Vores flyttemænd er dygtige og erfarne, og kan nedpakke både tallerkerne og større genstande såsom klaver, fjernsyn og mere. Vi medbringer selv nedpakningsudstyr, så alt bliver beskyttet best muligt.

Assembly

Montering

Vores handyman kan montere/afmontere alt fra klædeskab, elevationssenge til lamper og meget mere. Vi medbringer selv værktøj.

Har du brug for en handyman til din flytning?

Hos Københavns Flyttefirma varetager vi alle former for flytteopgaver, ligesom vi gerne tager hånd om og hjælper til med alle flytningens faser. Vi og vores kompetente medarbejdere er derfor behjælpelige med alt lige fra nedpakningen af din bolig og afmontering af dit køkken til udpakning af dine ting i din nye bolig og samling af din seng og reoler.

En flytning kan være ret uoverskuelig og stressende at komme igennem, da der er mange ting, der skal tages hensyn til, tænkes over og gøres. For at gøre hele processen mindre stressende tilbyder vi derfor at stille en handyman til rådighed, som dukker op på din adresse og løser alle de småopgaver, som du end har brug for at få hjælp til.

Hvad hjælper vores handyman med?

Som nævnt ovenfor stiller vi vores handyman til rådighed, hvis du har nogle praktiske opgaver i forbindelse med din flytning, som du ikke selv kan klare eller overskue at gøre selv. Vores handyman har hænderne godt skruet på og kan derfor hjælpe med alt lige fra:

1. Nedpakning og udpakning.
2. Nedsætning og opsætning af lamper.
3. Afmontering og genmontering af dine møbler.
4. Nedtagning og opsætning af dine reolsystemer.
5. Opsætning af dine gardiner.

Dette er alt sammen opgaver, som kan være ret uoverskuelige at komme igennem selv, da de er tidskrævende og kan være komplicerede, hvis ikke du f.eks. interesserer dig for at samle møbler eller sætte gardiner korrekt op.

Der er ingen grund til, at du bruger energi og kræfter på at udføre ting, som du ved, ikke bliver helt optimale, hvis du selv skal gøre det. Tag derfor i stedet fat i os omkring en løsning med en af vores handymen, så din flytning bliver nem og overskuelig at komme igennem.

Hvad koster en handyman?

Københavns Flyttefirma er blandt de billigste flyttefirmaer i København. Vores handyman koster derfor kun 480 DKK i timen. I timeprisen er der desuden inkluderet moms og forsikring, hvilket gør vores løsning endnu billigere, end den er i forvejen.

Det er dyrt nok at flytte i forvejen, hvorfor vi ikke synes, det skal være dyrt at få en handyman ud at hjælpe med at nedtage dine gardiner eller samle din seng.

Du skal desuden heller ikke være nervøs for, om der sker dine ting noget, for skulle uheldet være ude, er forsikring inkluderet i prisen. Det fjerner alle dine bekymringer, og du skal derfor kun koncentrere dig om at få flytteprocessen til at glide let.
Det er nemt og enkelt.

Vi dækker det meste af Sjælland

Når du flytter med os, er det let som en leg. Alle vores services inden for flytning tilbyder vi nemlig på langt det meste af Sjælland, hvorfor du med ro i sindet sagtens kan hyre os til alle aspekter af din flytning. Det gælder også vores handyman. Han kører gerne ud til dig, uanset om du bor i en lejlighed på Østerbro eller i et hus i Næstved.

Vi har gjort det nemt for dig og tilbyder derfor at køre langt for at hjælpe dig, selvom vi har kontor midt i København.
Vi dækker således følgende områder på Sjælland:

København
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Sydsjælland
Vestsjælland
Østsjælland

Uanset hvor på Sjælland du bor, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvilke muligheder du har for at få hjælp af vores handyman. Vi står til rådighed døgnet rundt og derfor nemme at komme i kontakt med.

Hvad koster kørsel?

Den helt store fordel ved at benytte sig af os som dit flyttefirma i København er, at vi altid tilbyder gratis ud- og hjemkørsel. Det er der ikke mange andre firmaer i branchen, der tilbyder, hvorfor vi er en billig og attraktiv løsning at vælge.

Det betyder samtidig også, at du kan regne med den pris, vi giver dig for den opgave, du gerne vil have os til at løse. Der bliver ikke pålagt ekstra gebyrer eller en regning for ud- og hjemkørsel – det betaler vi selv for.

Leder du derfor efter en løsning, der både er billig og gennemsigtig, er det os, du skal have fat i.

Vi er et professionelt team

Københavns flyttefirma består af erfarne og professionelle folk, som er gode til og passionerede omkring det, de laver. De udfører altid deres arbejde på bedst mulige måde ud fra de givne omstændigheder. De har alle hænderne godt skruet på, ligesom de alle er smilende, imødekommende og servicemindede.

Det er sådan, vi synes, det bør og skal være, når du hyrer et flyttefirma i København til at komme og hjælpe dig med din flytning.

Lyder vi og vores medarbejdere som noget for dig, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag – så kvitterer vi med dygtige fagfolk, der får din flytning til at glide hurtigt og let.