Flyttefirma Vesterbro

eller

Vores priser

KAMPAGNE PRIS


Lille Pakke

1 mand 22 m³ vogn

  1 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


PRISGARANTI

Mellem Pakke

2 mand 22 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Stor Pakke

3 mand 22 m³ vogn

  3 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Giga Pakke

2 mand 40 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 40m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN

Flyttefirma Vesterbro – Et naturligt valg

Vi kan nok godt alle sammen blive enige om, at det er hårdt at flytte. Det er uoverskueligt. Det skal virkelig bare overstås, så man kan blive etableret igen. Flytninger er og bliver en naturlig del af langt de flestes liv. For mange vil der mere end én flytning i løbet af livet.

Arbejde, studie, kærligheden og økonomi er blandt årsagerne til, hvorfor mange må flytte og finde et nyt hjem. Om du har fundet dig et permanent hjem eller et midlertidigt et af slagsen, hjælper vi dig gerne med at flytte alle dine ting fra A til B. Der er store forandringer i vente. Men vi håber, at vi med vores hjælp som dit flyttefirma Vesterbro kan skabe et godt udgangspunkt for dine forandringer.

Vi er et meget professionelt flyttefirma Vesterbro, der har dygtige og erfarne flyttefolk ansat. Vi har også professionelt udstyr, rummelige biler og en struktureret tilgang til, hvordan en flytning bliver taget hånd om.

Det betyder én ting for dig: At du kan koncentrere dig om alt det vigtige ved din flytning.

Tik, tok… Vi er et flyttefirma Vesterbro, der dukker op til tiden

Bare rolig. Vi laver ikke ”TikTok-videoer”, når vi flytter for dig. Det kunne helt sikkert tilføje et ekstra krydderi til flytningen. Men det sparer vi dig for.

Til gengæld sørger vi for at dukke op til tiden. Gerne lige på slaget eller lidt før, så du ikke skal gå og bekymre dig, om vi nu dukker op, eller om du når at være et andet sted efter flytningen.

Vi går meget op i at være der til tiden på den aftalte dato, da vi godt ved, at det er et uhensigtsmæssigt problem i branchen. Vi vil helst ikke have det mærkat, og gør derfor vores bid til at sikre, at vi dukker op på rette sted til rette tid.

Det sker naturligvis, at et punkteret dæk eller tæt trafik forsinker os. Men så får du besked, så snart vi ved, hvor længe forsinkelsen bliver, så du ikke skal gå og være nervøs eller få tidsplanen til at skride alt for meget.

Vil du gerne have et flyttefirma Vesterbro, du kan stole på? Så kontakt os gerne.

Hvad koster det at flytte med et flyttefirma Vesterbro?

Synes du, at det hurtigt render op her under din flytning? Det er ikke billigt at flytte. Men det er ikke altid til at komme udenom. For at spare nogle penge kan du dog gøre det, at du vælger et billigt flyttefirma Vesterbro som os. Her kan du flytte med høj kvalitet, uden det koster dig spidsen af en jetjager. Så er der også til en god burger med fritter, når det værste er overstået.
Vi ved godt, at uforudsete udgifter er noget af det sidste, du har brug for lige nu. Af den grund arbejder vi efter faste timepriser, så du ved, at der er sammenhæng mellem prisen og den specifikke tid, vi bruger på at hjælpe dig.

Når du henvender dig til os, kommer vi gerne med en pris på, hvad det kommer til at koste for at hjælpe dig med at flytte til eller fra Vesterbro. Vi har mange flytninger i armene og kan derfor hurtigt vurdere, hvor meget eller hvor lidt der skal til – og ikke mindst hvad vi skal bruge af tid og mandskab.

Vil du gerne have en god pris fra et flyttefirma Vesterbro til at sammenligne med? Så kontakt os endeligt gerne.

Privatflytning eller erhvervsflytning? Vi er din sikre flyttehjælp

Flyttekasser er tunge og uoverskuelige at pakke ned, løfte og pakke ud uanset, om der er tale om en flytning til et nyt hjem eller et andet erhvervslokale. Vi flytter alt lige fra den gamle sofa til en kostbar smykkemontre. Vi er vant til at omstille os meget i hverdagen og at skulle være både stærke og forsigtige i vores gøren og laden.

Har du en specialopgave, en stor erhvervsflytning eller måske bare en mindre flytteopgave med noget inventar, der skal flyttes til en anden afdeling, er vi her for at transportere det for dig.

Flyttefirmaer på Vesterbro virker måske til at hænge på træerne – men det gør de sikre, pålidelige og troværdige hænder ikke nødvendigvis. Vi vil gerne vise dig, hvad vi kan. Så ring endeligt gerne til os i dag, så du kan få en god flytning!

Flyttefirma Vesterbro – få en gratis besigtigelse og uforpligtende tilbud

Har du et stort flyttelæs? Eller vil du gerne møde os, inden du beslutter dig for valget af flyttefirma? Vi kommer gerne forbi og danner os et overblik, som vi benytter til at udarbejde et godt tilbud til dig.

Vi håber at blive det billigste og bedste valg, så vi får lov til at være dem, der er dit flyttefirma Vesterbro.