Flyttefirma Frederiksberg

eller

Vores priser

KAMPAGNE PRIS


Lille Pakke

1 mand 22 m³ vogn

  1 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


PRISGARANTI

Mellem Pakke

2 mand 22 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Stor Pakke

3 mand 22 m³ vogn

  3 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Giga Pakke

2 mand 40 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 40m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN

Mangler du et flyttefirma på Frederiksberg?

Så er det måske os, du er på udkig efter! Vi flytter i hvert fald både til og fra Frederiksberg for både private og erhverv, der ikke selv kan overskue flytningen eller som af praktiske årsager er nødt til at have lidt hjælpende hænder og en rummelig flyttebil.

Det er på ingen måder nemt at håndtere og koordinere en flytning på Frederiksberg på egen hånd. Der skal tænkes i parkering og måske endda også i trapper, fordi din bolig eller kontor er beliggende på førstesal eller højere oppe. Det er besværligt. Det er hårdt. I hvert fald uden professionel hjælp.

Der er ingen grund til at slæbe og slide dig selv halvt ihjel, når det blot er at ringe til os som dit flyttefirma på Frederiksberg for nogle hjælpende hænder. Vi ved, hvordan man kringler en sofa ned af trappen uden at skade væggene, eller hvordan elektronik bliver transporteret på skånsom vis.

Vi er et professionelt valg. Vi kunne snakke længe om det, men vil meget hellere vise dig det. For det er det, der tæller i sidste ende.

Flyttefirma Frederiksberg – vi giver et smil med på vejen

Det er en stor omvæltning at flytte. Derfor er det naturligvis også vigtigt for os, at du føler dig tryg og tilfreds under hele flytningen. Det sikrer vi ved at vejlede dig gennem hele flytteprocessen, så du er sikker på at få den rette løsning.

God og åben kommunikation er den bedste vej til et godt samarbejde, en effektiv flytning og ikke mindst en glad kunde. Smilet håber vi, at du allerede hører i telefonen eller mærker over skrift. For vi er opmærksomme på, at den gode oplevelse starter fra første øjeblik, du kontakter os.

En billig flytning på Frederiksberg

Depositum. Nye møbler. Nye lamper. Nyt af mange ting. Det koster hurtigt en del at flytte. Det er på ingen måder billigt. Når du så også gerne vil have hjælp fra et flyttefirma på Frederiksberg, er det endnu en udgift, du kan lægge til i budgettet.

Men når du vælger os som dit flyttefirma på Frederiksberg, er det ikke en kæmpe udgift, du behøver lægge til. Hvor meget det koster, er naturligvis afhængigt af, hvor stort et flyttelæs, der er tale om – og om der er meget tungt eller specialgods, som vi skal tage os af.

Det er os dog en stor glæde at tilbyde billige kvalitetsflytninger. Vi vil nemlig meget gerne være dit valg nu og for fremtiden, når du skal flytte eller have transporteret ting. Vi tager os af alt lige fra flytninger fra en 1-værelses lejlighed med få ejendele til flytninger fra og til en stor villa eller kontor.

Alt sammen er det noget, vi tilbyder meget billige priser på, så du kan komme nemt og godt videre.

Vi flytter dine ting med en god forsikring

Det er en stor tillidssag at overlade ens ejendele til fremmede hænder. Især under en flytning, hvor tingene går stærkt og dit overskud måske ikke lige er, hvad det plejer at være. Som dit flyttefirma på Frederiksberg kan du være tryg ved at overlade dine ting til andre hænder.

Om det er nogle meget pæne tallerkener, nogle særlige glas eller helt specielle møbler, som du er meget øm overfor, sørger vi for at behandle og transportere dem med stor forsigtighed og opmærksomhed.

Vi har også sikret os mod uheld gennem en forsikring. Det er et must hos os og en fast del af vores pris, da det gør det trygt for dig og vores medarbejdere at flytte dine ting.

Skal vi flytte nogle helt særlige genstande, må du gerne oplyse om dette forinden, så vi er sikre på, at der ikke skal yderligere forsikring til fra din eller vores side.

Få hjælp fra et flyttefirma på Frederiksberg med fokus på dig og kvalitet

Skal det gerne foregå professionelt? Og vil du helst gerne skulle tænke over så lidt som overhovedet muligt under din flytning? Så er vi helt sikre på, at vi er det rette match for dig. For vi tager hånd om alt, der er at tage hånd om ved din flytning. Vi håber, det er et godt udgangspunkt for dig for at bevare overblikket og det gode humør under hele flytningen. Det er i hvert fald vores udgangspunkt.

Vi hjælper med at flytte rundt på hele Frederiksberg. Ring eller skriv derfor gerne til os, uanset om du bor eller holder til i en lille stuelejlighed, en kvistlejlighed eller en stor villa. Vi kører derhen, hvor du ønsker det og har brug for det.

Husk også, at vi gerne hjælper med at flytte til en ny landsdel eller over grænser. Vi er meget fleksible i vores løsninger og services.

Ring til os i vores åbningstid eller send os en mail med den nødvendige oplysninger. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud.