Flytning over broen

BÅDE INDLANDSK & UDLANDSK

Flyt internationalt med FlytKBH

Flytning til udlandet

Vi har op til flere hundrede flytninger hvert år til udlandet, hvor vi hjælper private kunder.

Flyttemændene

Alle vores flyttemænd er erfarne og kan løse enhver opgave. De har flere års erfaring i bagagen.

Lastbil, vogn & flyt

Vi kan hjælpe med alle typer af flytninger, både med store lastbiler og små vogne.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores flyttemænd er dækket af en forsikring, såfremt uheldet skulle være ude.

Tid & Planlægning

Vi bruger en masse tid på planlægning af din flytninge, da det kræver en enorm erfaring at udføre en professionel flytning.

Gratis rådgivning & ekspertise

Vi kommer gratis ud og kigger på opgaven, så vi kan give et uforpligtende tilbud, som passer lige præcis til dit behov.

Moving across the bridge

Flytning fra Sjælland til Fyn eller Jylland?

Skal du flytte til eller fra øerne og leder du efter et det perfekte flyttefirma, der kan klare opgaven? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi hos Flytkbh tilbyder også flytning til/fra øerne til favorable priser og høj kvalitet.

Når du vælger et firma til din flytning, så er det rart at have en god fornemmelse af, at der er tale om fagfolk, der respekterer både dig og dine ting. Det kan i den forbindelse være smart, at se på kundeudtalelser og ellers bare stole på sin mavefornemmelse. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvem der skal varetage flytningen af ens ting.

Først og fremmest er det selvfølgelig væsentligt, at alt kommer frem i hel og ubeskadiget stand. Derudover er det vigtigt alle reglementer mm. bliver overholdt. Men det er også vigtigt, at man har en tryg følelse undervejs og en vished om, at ens ting er i gode hænder. Kun på den måde vil den professionelle hjælp nemlig skabe mere ro og tryghed i flytteprocessen.

Hos Flytkbh sætter vi en ære i at have tilfredse kunder, hvilket også afspejles i vores kunders udtalelser. Vi er en fleksibel flytteforretning, der står til rådighed i forbindelse med alle typer og størrelse af opgaver – også over Øresund.

Hvis du drømmer om en tryg og gnidningsfri flytning til en af øerne, er vi et godt valg. Vi går nemlig til enhver opgave med stor seriøsitet og gør altid en ekstra indsats for at sikre vores kunders tilfredshed.

København

Odense

Århus

Aalborg