Flyttefirma Helsingør

eller

Vores priser

KAMPAGNE PRIS


Lille Pakke

1 mand 22 m³ vogn

  1 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


PRISGARANTI

Mellem Pakke

2 mand 22 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Stor Pakke

3 mand 22 m³ vogn

  3 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Giga Pakke

2 mand 40 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 40m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN

Flyttefirma Helsingør – Vi giver dine ting et lift

For er det ikke præcis, hvad du står og mangler? Et professionelt lift, der kan hjælpe dig til at få fragtet dine ting fra din nuværende til din kommende bolig? Og måske endda også med hjælp til at pakke tingene ned og ud igen?

Skal du have et lift til rundt om hjørnet? Eller er der tale om en flytning, der tager dig længere væk end Helsingør? Vi giver et lift dertil, hvor du har brug for det. Om det så er til den anden side af Sundet, midt i København eller måske endda helt til Fyn eller Jylland.

Hvordan du gerne vil have dit lift, er du medbestemmende på. For det er op til dig, hvor meget hjælp du ønsker at få, hvornår vi skal dukke op og ikke mindst hvor stor en bil, der er brug for. Vi hjælper dig naturligvis med at sørge for, at du ikke vælger noget, der er for dyrt i forhold til, hvad du har af ting, der skal flyttes.

Vil du gerne høre mere om, hvordan et lift med os foregår? Så hiv telefonen frem og ring direkte til os. Så specificerer vi det meget gerne.

Vi er med på dialekten, da vi alle taler dansk

God og klar kommunikation er en forudsætning for en god og tryg flytteoplevelse. Det er ikke kun i telefonen og gennem vores mailkorrespondance, at vi sætter kommunikation meget højt. Det gør vi også ude i felten. For det er her, oplevelsen er vigtigst for dig. Det er, når du møder vores flyttefolk, at du gerne skal være tryg, fordi det er dem, der skal løfte og transportere dine ting.

Vi har derfor som kriterie, at alle vores medarbejdere skal kunne forstå og tale dansk. Det er nemlig ikke en forudsætning, at du er god til andre sprog – og sådan skal det heller ikke være i en stresset og presset situation.

Vi vil selvfølgelig også gerne, at du er så tryg som overhovedet muligt, når du bruger os som flyttefirma Helsingør.

Vi forstår dig – så du også kan forstå os.

Hvorfor vælge os? Fordi vi er et flyttefirma Helsingør med gratis flyttekonsulent

Den er god nok! Vi hjælper dig ikke med at flytte gratis, men vi hjælper dig med at koordinere din flytning helt gratis. Det gør vi ved at stille en gratis flyttekonsulent til rådighed, som sørger for at tilrettelægge alt omkring flytningen. Med det mener vi, at vedkommende hjælper dig til at planlægge, hvor stor en bil der skal til, hvornår bilen skal komme, hvad der specifikt skal hjælpes med og meget andet, der er relevant.

I den forbindelse får du også mulighed for at stille alle de spørgsmål, du har på hjerte. Det kan være alt lige fra bekymringer om dine ting og hvordan dine ejendele er dækket af vores forsikring, til om vi hjælper med at samle møbler og hænge billeder på væggen igen.

Der er meget at tænke på ved en flytning. Vi har mange års erfaring som flyttefirma Helsingør og træder derfor skridtet frem for at hjælpe dig med at komme godt og sikkert i mål.

Flyttekonsulenten er til rådighed før og under flytningen, så du altid har en fast kontaktperson at gå til. Vi håber, det gør os til et attraktivt valg i din søgen efter det helt rette flyttefirma Helsingør.

Flyttefirma Helsingør pris – hvad koster vi og vores stærke arme?

Vi sætter stor pris på at få lov til at hjælpe dig. Vi sætter også stor pris på din interesse for vores service, selvom du måske ikke har besluttet dig helt endnu. Vi kan desværre ikke flytte gratis til og fra Helsingør. Til gengæld kan vi gøre det billigt, så du også har til en god seng eller en ny og rar sofa, du kan smække benene op i, når alt er overstået.

Du finder vores standardpriser her på hjemmesiden. De tager udgangspunkt i antallet af flyttemænd per time og de services, der er inkluderet i denne. Men vi godt, at vi ikke altid kan tilbyde standardløsninger. Der vil altid være en flytning, der kræver en smule mere, eller som har brug for et andet udgangspunkt.

Har du også det? Så må du meget gerne henvende dig til os og forklare specifikt, hvad det er, du har brug for. Så beregner vi en pris på, hvad det kommer til at koste at bruge os som flyttefirma Helsingør.

Har du brug for en fast pris at forholde dig til, er du velkommen til at henvende dig. For det beregner vi naturligvis gerne, så du har det fulde overblik over, hvad det økonomisk betyder for dig at få professionel hjælp.

Vi vil så gerne være dit flyttefirma Helsingør – vi håber at høre fra dig!