Opbevaring

Opbevaring af flyttegods

Det er en stor opgave at flytte. Men, det kan gøres lidt nemmere og mere overskueligt med flytteopbevaring. Har du derfor brug for, at du kan have dine ting stående et sikkert sted, mens du sørger for at rengøre den gamle bolig og venter på nøglerne til den nye, kan du få dem opbevaret hos os. Det behøver ikke kun være fordi, du venter på nøglerne til den nye bolig, at du kan leje et rum til opbevaring. For ved du endnu ikke, hvordan du får plads til tingene, eller har du et rum, der skal renoveres først, kan du også med fordel benytte dig af vores sikre flytteopbevaring.

warehouse
warehouse

Tørt og sikkert opbevaring

Hos Flyttefirma København råder vi over opbevaringsrum i flere forskellige størrelser. Du kan derfor leje et rum efter, hvad du har brug for af plads. Alle vores rum er rene og tørre samt bygget af materialer der sikrer, at der ikke er andre end dig, der kan få adgang. Vores rum er naturligvis aflåste med særlige sikkerhedslåse, ligesom vi har alarmer og videoovervågning. Når du vælger os til opbevaring af dine ting, kan du derfor være sikker på, at dine ting er i gode og sikre hænder. Du kan få adgang til dine ting på alle tidspunkter af døgnet, så du ikke skal planlægge efter vores åbningstider, hvis du løbende får brug for dine ting, eller du gerne vil have nogle flere ting til opbevaring. Vores aflåste opbevaringsrum er derfor en ideel løsning for dig, der står midt i en flytning eller som generelt mangler plads til opbevaring.

Flytteopbevaring med prisgaranti

Vi vil være dit foretrukne firma til opbevaring af dine ting. Derfor tilbyder vi altid en god og personlig service samt en attraktiv prisgaranti, der gør det muligt for dig altid at få opbevaringen til den bedst mulige pris. Finder du derfor en pris på flytteopbevaring med de samme muligheder og plads til en bedre pris, gør vi vores bedste for at matche den, så du har lyst til at vælge os frem for konkurrenten.

Male warehouse worker pulling a pallet truck