Københavns Flyttefirma

Om Københavns Flyttefirma

Københavns Flyttefirma flytter overalt i København og i Storkøbenhavn samt de fleste steder på Sjælland! Du kan derfor roligt og trygt kontakte os uanset, om du skal flytte til Vesterbro eller Ringsted. Skal du flytte til Næstved klarer vi også den – vi dækker som sagt store dele af Sjælland.

Når du får os til at håndtere dit tunge gods, sikrer du, at det kommer sikkert frem til den adresse, du ønsker det flyttet til.

Vores erfarne og kompetente team af smilende og servicemindede flyttemænd sørger for en effektiv og tryg flytning, hvor det hele er tilpasset dine ønsker.

Vi har mange års erfaring med både privat- og erhvervsflytninger og er et respekteret og anerkendt flyttefirma.

Skal vi hjælpe dig med at flytte?

Vi er meget mere end et flyttefirma Vi er et alsidigt flyttefirma, som ikke kun kan hjælpe dig med at flytte dine kære og værdifulde ting fra A til B. Vi har erfaring inden for mange andre områder af flytning og tilbyder derfor også:

Uanset om du ønsker hjælp til erhvervsflytning eller privatflytning, hjælper vi dig også med alt andet, der har med flytningen at gøre.

Har du f.eks. svært ved at finde tid og overskud til at gøre rent inden flyttesyn, står vores professionelle team klar til at hjælpe. Derudover hjælper de dig også gerne, hvis du har tungt og værdifuldt gods, som du gerne vil have professionel hjælp til at få flyttet.

Der er ikke det, vi ikke kan klare – så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi er effektive og til at stole på

Når du hyrer os som dit flyttefirma til din kommende privat- eller erhvervsflytning, får du et flyttefirma, som er dygtige til deres arbejde og som går højt op i kundens ønsker. Vi lytter derfor altid til dig og dine behov, inden vi går i gang med at planlægge din flytning.

Vores medarbejdere er desuden effektive, hurtige og pålidelige og dukker altid op til opgaven. Hos bliver du ikke brændt af, da vi elsker det vi laver og samler på glade og tilfredse kunder.

Lyder det som noget for dig?
Så kontakt os allerede i dag.