Flyttefirma Næstved

eller

Vores priser

KAMPAGNE PRIS


Lille Pakke

1 mand 22 m³ vogn

  1 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


PRISGARANTI

Mellem Pakke

2 mand 22 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Stor Pakke

3 mand 22 m³ vogn

  3 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Giga Pakke

2 mand 40 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 40m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN

Flyttefirma Næstved

Det sker lige om lidt. Der skal pakkes ned. Pakkes i kasser. Ryddes op og ryddes ud. Gøres rent. Der skal flyttes. Får du nærmest helt stress ved tanken om alt dette, er det her, vi kommer dig til undsætning.

For det skal ikke være mere stressende at flytte, end at det er overskueligt. Sidstnævnte sørger vi gerne for med vores søde og effektive flyttefolk, smarte flyttebiler og udstyr, der gør det nemt og ligetil at få flyttet og løftet selv det, der er tungt.

Spar på dine kræfter og undgå fuldstændig udmattelse med hjælp fra et professionelt flyttefirma i Næstved. Vi er kun et opkald eller en mail væk fra at hjælpe dig godt og sikkert gennem din flytning – og det gælder uanset, om du skal flytte akut, eller der er god tid til planlægningen.

Hvornår skal vi hjælpe dig?

Vi slæber kasserne og møblerne for dig

Vil du gerne være fri for at slæbe? Det kan du også sagtens komme til med hjælp fra os som dit flyttefirma i Næstved. Det er en stor og meget tung opgave at skulle flytte. Sammen med en masse nedpakning og rengøring, slider det hurtigt og gør træt. I stedet for at bidrage yderligere til at gøre dig udmattet, løfter vi i stedet og gør det hele meget nemmere og mere overskueligt.

Du behøver end ikke tænke på at skulle flytte en masse møbler eller tunge kasser ned i gården, ud i indkørslen eller andet for os, da vi gerne slæber hele vejen. Vi har flyttefolk med stærke arme og et gåpåmod uden lige. De tager derfor gerne fat, så du har overskud til resten af din flytning.

Har du brug for flyttekasser? Så sig endeligt gerne til. For så leverer vi gerne nogle til dig, så du heller ikke behøver tænke på dette.

Lad os gøre din flytning til en nem og overskuelig opgave – vi er klar til at hjælpe dig som dit flyttefirma i Næstved.

Vi flytter til og fra Næstved

Det er alfa og omega, at der er god stemning mellem dig og det flyttefirma i Næstved, som du vælger. For den gode stemning og det høje humør er med til at gøre flytningen til en ren fornøjelse.

Vi er meget lokalkendte og har flyttefolk ansat, som forstår sig på den gode service, og hvad det betyder for dig at blive mødt med et smil, når du en tidlig morgen eller en stresset eftermiddag står og skal flytte hele dit indbo.

Som flyttefirma i Næstved, tilbyder vi både at flytte til og fra Næstved. Vil du gerne flytte i en anden bolig i Næstved? Har fået mulighed for at flytte dertil fra en anden by på Sjælland? Eller skal du videre i en ny landsdel? Der er mange forskellige udgangspunkter for en flytning, hvilket netop er, hvad der gør det spændende for os at hjælpe dig og andre med at flytte om og om igen.

Så om du skal flytte til eller fra Næstved, er du velkommen til at kontakte os.

Hvorfor vælge os som dit flyttefirma i Næstved?

En flytning er og bliver en flytning. Men der er stor forskel på, hvordan man udfører det. Det er netop, hvad vi lægger vægt på. For én ting er, at du skal vælge os, fordi vi er gode til at flytte og har erfaringen med det. Noget helt andet er, at vi dukker op på din adresse til aftalt tid, sørger for at slæbe alt sikkert og godt ind i flyttebilen samt gør det hele med et smil på læben.

Vi ved af erfaring, at den gode oplevelse med en flytning i Næstved sker, når kunderne kan mærke, at der bliver passet godt på tingene fra start til slut. Når der så også er en række ekstra services, eller der kommer et smil på læben og nogle positive ord med på vejen, gør det en kæmpe forskel.

Din flytning i Næstved skal foregå trygt, sikkert og effektivt, så du kan komme videre med dit nye kapitel på en god måde.

Har du brug for en gratis flyttekonsulent i forbindelse med flytningen, siger du også bare til. For så stiller vi hjælp til rådighed, så du kan få afklaret de spørgsmål, der må være.

Hvad det koster? Det fortæller vi gerne med et uforpligtende flyttetilbud

Vi giver dig gerne en skarp pris på flytning med os som flyttefirma i Næstved, så du kan træffe din beslutning ud fra et oplyst grundlag. Vi er et billigt flyttefirma, der sætter meget stor pris på at kunne tilbyde flytning i Næstved billigt men med høj kvalitet.

Kontakter du os i dag med henblik på et flyttetilbud, vender vi tilbage hurtigst muligt med opfølgende spørgsmål og en eventuel gratis besigtigelse.

Ring eller skriv gerne til os i dag, så du kan få styr på de sidste og vigtigste detaljer!