Flyttefirma Lyngby

eller

Vores priser

KAMPAGNE PRIS


Lille Pakke

1 mand 22 m³ vogn

  1 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


PRISGARANTI

Mellem Pakke

2 mand 22 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Stor Pakke

3 mand 22 m³ vogn

  3 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Giga Pakke

2 mand 40 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 40m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN

Flyttefirma Lyngby – Vi gør det nemt for dig at flytte

Glæder du dig til at flytte i noget andet? Men kan du ikke sådan helt glæde dig, fordi du ved, at der lige er et flyttelæs, der skal overstås? En flytning er på mange måder spændende. Men det er også hårdt, fordi det hele skal pakkes ned og flyttes rundt på.

Bor du endda i et område, hvor det ikke er nemt at parkere, eller hvor du er nødt til at slæbe møblerne og kasserne ned af mange trapper, forstår vi godt, hvorfor det kan være svært for dig at overskue.

Løsningen er heldigvis ret simpel. Du er allerede ved at finde den. For det er at få et flyttefirma i Lyngby til at hjælpe dig. Det flyttefirma er naturligvis os. Eller… Det håber vi i hvert fald, at vi kan få lov til, så vi kan lette dine skuldre og spare dine arme for mange løft.

Hvor lang tid i forvejen skal man bestille os som flyttefirma Lyngby?

Flytning kan være planlagt. Men det kan også være akut. Dertil oplever vi også, at kunder kommer til os, fordi det ellers valgte flyttefirma har været nødt til at aflyse. Vi er et meget fleksibelt flyttefirma Lyngby, som gør det nemt for dig at planlægge din flytning.

Du behøver derfor ikke være meget før ude end 3-4 hverdage før, du gerne vil have vores hjælp. Det er naturligvis altid en fordel at være tidligere ude, hvis du har muligheden, så vi er sikre på at kunne tilbyde fuld fleksibilitet for dig.

Passer det ikke ind med 3-4 hverdage før, fordi du har brug for hjælp lige her og nu, ringer du bare til os. Så tager vi en snak om omstændighederne og mulighederne for at hjælpe dig. Vi strækker os meget langt for vores kunder og den gode flytteoplevelse.

Lad os møde hinanden til en gratis besigtigelse

Har du svært ved at vurdere, hvor meget hjælp du har brug for? Har du meget tungt gods eller specialgods, du gerne vil have os til at se på? Vi kommer gerne forbi for at få et overblik over, hvad vi skal stille an med på dagen for flytningen. Det er også rart for begge parter at møde hinanden forinden, da vi oplever, at det skaber en større tillid. Det er, hvad vi lever af – så for os er det utrolig vigtigt at tilbyde denne service for kunder, der har brug for det.

Det er som sagt helt gratis. Det tager ikke meget mere end en halv times tid alt efter, hvor meget inventar, indbo eller specialgods der er. Vi er erfarne og kan derfor hurtigt se, hvor meget eller lidt, der skal til.

Men det er også en god mulighed for dig for at få stillet de spørgsmål, du måske ikke lige har fået spurgt om, eller som dukker op undervejs. Vi tror på, at det skaber et godt fundament for en flytning.

Som flyttefirma Lyngby tilbyder vi det også som et led i et uforpligtende flyttetilbud, hvor vi efterfølgende beregner, hvad det kommer til at koste ud fra det, vi har været ude at besigtige.

Skal vi komme forbi?

Flyttefirma Lyngby med gratis flyttekonsulent

Har du mange spørgsmål omkring din flytning til eller fra Lyngby? Har du brug for hjælp til at få det planlagt meget nøje? Det er præcis, hvad du kan bruge vores gratis flyttekonsulent til. Vedkommende kommer til at fungere som din faste kontaktperson, som du kan stille spørgsmål til eller henvende dig til for planlægningen og struktureringen af flytningen.

Der er meget at se til og holde styr på ved en flytning. Så vi håber, at vores gratis service kan være med til at give dig overskud og overblik igen.

Flyttefirma Lyngby – når du bare har brug for transport fra A til B

Har du styr på det meste, men mangler du bare lige transporten? Vil du gerne stå for stort set det hele selv andet end at slæbe ned og køre? Så er vi her også for dig. Vi ved, der er meget stor forskel på, hvad der er brug for lige her og nu. Vi tilrettelægger det efter dine behov og ønsker.

Vil du gerne vide, hvad det koster at få flyttehjælp fra os som flyttefirma Lyngby? Så kontakt os meget gerne i dag. Det tager os ikke mange øjeblikke at snakke med dig eller sende nogle mails frem og tilbage for at få styr på de vigtigste detaljer.

Når vi kender til omfanget af indbo eller inventar, sender vi dig et tilbud, som du er fri til at tænke over lige så længe, du gerne vil. Vi har gennemsigtige priser, gennemsigtige aftaler og dukker altid op til tiden med et smil og friske arme.

Skal vi være dit flyttefirma Lyngby? Så kontakt os gerne i dag.