Flyttefirma Glostrup

eller

Vores priser

KAMPAGNE PRIS


Lille Pakke

1 mand 22 m³ vogn

  1 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


PRISGARANTI

Mellem Pakke

2 mand 22 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Stor Pakke

3 mand 22 m³ vogn

  3 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Giga Pakke

2 mand 40 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 40m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN

Flyttefirma Glostrup – Vi får dig tættere på drømmen

Har du fundet drømmeboligen i Glostrup? Eller ønsker du at hive rødderne op derfra, så du kan rykke ind i din drømmebolig et andet sted i nærheden af København? Vi elsker at være et flyttefirma i Glostrup, fordi der ikke er én dag og én flytning, der er ens.

Vi bliver ikke overraskede, hvis din indstilling til det at flytte er noget anderledes end vores. For det er hårdt. Det er uoverskueligt. Det er stressende. Selvom det er planlagt godt og ned til mindste detalje, kommer man ikke udenom, at det at rykke rødderne op og plante dem et nyt sted er en af de mest stressende situationer, du kan udsætte dig selv for.

Men må vi ikke gerne have lov at hjælpe dig med at gøre det lidt mere fornøjeligt? Det vil vi i hvert fald meget gerne som dit flyttefirma Glostrup, da vi af erfaring ved, hvor stor en forskel det gør for dig.

Vi er et flyttefirma Glostrup med store muller – som vi bruger til at løfte for dig

Det er naturligvis ikke kun mullerne, der gør det. For nok er vi stærke og har utroligt mange flytninger i armene. Men det er også øverste etage, der er vigtig for at hjælpe dig igennem med din flytning. Den bruger vi til at koordinere din flytning, så den bliver overskuelig og struktureret. Vi bruger den også til at sikre en gennemsigtig kommunikation, så du føler dig set, hørt og lyttet til under hele processen.

Som dit flyttefirma Glostrup løfter vi meget gerne mange af dine ting for dig. Skulle du have lyst til selv at hjælpe til, er det naturligvis velkomment.

Har du også brug for at hjælpe med at pakke ned? Eller måske skille et møbel ad, for at det kan komme ned af trapperne? Vi hjælper dig i det omfang, du har brug for det. Vi kommer gerne med løsningsforslag eller kreative input, så du ved, at flytningen kommer til at foregå så let som en leg. Eller i hvert fald næsten da.

Ønsker du at se os og vores muller an, kommer vi forbi til en gratis besigtigelse hos dig. Det tager ikke meget mere end 30 minutter. Men det er tid, der er godt givet ud. For en god flytning er en god investering i dit liv lige nu og her.

Vi har en flytteforsikring, vi sjældent bruger

Begge dele er gode nyheder for dig. For det betyder, at du kan overlade dit indbo i vores hænder uden at være bekymret. Det betyder også, at du kan være sikker på, at vi behandler dine ting godt. Som flyttefirma Glostrup har vi det bedst med at være fuldt forsikrede. Vi har mange ting mellem hænderne hver eneste dag. Det bliver til mange værdier på en uge og især på en måned. Af den grund har vi valgt at forsikre os fra top til tå, så dine ting eller dit inventar er forsikret og dækket, hvis noget skulle ske.

Forsikringen er en fast del af vores pris. Det er ikke noget, du betaler ekstra for. Vi har valgt at lade den være inkluderet i prisen, så det ikke er muligt at vælge den fra og ”friste” til at spare pengene. For er uheldet ude, bliver de sparede penge blot til en stor udgift.

Vi bruger den som sagt meget sjældent, da vi har stærke arme, et godt overblik, respekt og masser af erfaring med at transportere forskelligt gods.

Tør du bruge os som dit flyttefirma Glostrup? Vi er kun et opkaldt væk.

Hvad vi koster som flyttefirma Glostrup? Det finder du ud af om et øjeblik

For længere tid tager det ikke at ringe til os eller sende en mail afsted med oplysninger, som vi kan bruge til at beregne et uforpligtende tilbud. Intet er fast eller forpligtende, før der er skrevet under på en aftale. Vi er desuden meget fleksible, da alle flytninger i Glostrup ikke kan skæres over én kam. Har du nogle særlige behov eller ønsker, lytter vi til det og justerer vores tilbud efter det.

Husk også at vi gerne kører langt. Du behøver ikke flytte til et ny sted i Glostrup eller til en by tæt på for at få del i vores muller. Vi flytter til alle landsdele og regioner i Danmark. Hvor meget distancen koster at få os til at køre, finder vi sammen ud af, når vi kender det nøjagtige kilometertal. Vi ønsker at gøre det så billigt som muligt, så du synes, vi er et godt og attraktivt valg.

Vi er så klar til at rykke ud og stille dine flyttekasser pænt på plads i vores flyttebil. Om det er akut eller længere ude i fremtiden, rykker vi ud bag rettet, når du har brug for det.