Oprydning & opkøb
af dødsbo

Opkøb af dødsbo med stor empati

Et dødsfald i familien eller i den nære vennekreds er altid tragisk eller forbundet med stor sorg. Alene det kan være en kæmpe byrde – og sammen med rydning af et dødsbo kan det gå hen og blive særdeles stressende.
Acquisition of estate

Opkøb af dødsbo

Vi gennemgår og vurdere dødsboet. Gennemgangen tager typisk 30 min. Der kræves ingenting fra jer – I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades trygt.

Cleaning of Estate

Rengøring af dødsbo

Er opgaven blevet vanskelig og uoverskuelig, så få hjælp af os. Vi hjælper også pårørende til socialt udsatte med at få ryddet op og gjort grundigt rent.

Emptying of moving and leftovers

Tømning af flytte- og restboer

I forbindelse med dødsfald, hvor der ikke er nogen familiemedlemmer, som kan hjælpe, hvor der er et behov for rydning, kan vi hjælpe med at tømme boligen.

What we offer

Hvad tilbyder vi

• Opkøb af dødsbo
Tømning af dødsbo
• Rydning af dødsbo
• Køb og Salg af dødsbo
• Vurdering af dødsbo
• Rengøring af dødsbo
• Tømning af flytte– og restboer
• Opkøb af flytte- og restboer

Sådan foregår rydning og opkøb af dødsbo

Hvis du eller I har besluttet jer for, at det rette er at sælge dødsboet, er I velkommen til at ringe eller sende os en mail, så vi kan gennemgå detaljerne. Her vil vi spørge ind til, hvor meget af dødsboet, I gerne vil sælge, og hvorfor meget I gerne vil have fjernet.

Når dette er på plads, finder vi sammen med jer en dato for, hvornår vi kan komme og hente det hele i dødsboet. Vores professionelle og effektive team ankommer på dagen og til det aftalte tidspunkt og fjerner det hele.

Vi kommer også gerne i forbindelse med en hasteopgave – vi opkøber dødsboer inden for ganske få dage, uden det går udover empatien og respekten for jeres situation.

For at gøre det hele nemmere for jer, stiller vi også gerne flyttekasser til rådighed, så I ikke behøver gøre jer denne bekymring oveni. Alt foregår derfor yderst professionelt, uanset hvor meget I ønsker, vi skal opkøbe og fjerne.

Jeres tilfredshed er meget vigtig for os.

This is how clearing and acquisition of estates take place
Estate cleaning

Oprydning og opkøb af dødsbo

Er du pårørende til en, der er gået bort? Og står du nu med et dødsbo, der skal ryddes op og gøres rent? Det er overvældende at skulle tage sig af et dødsbo, da der som regel er mange følelser indblandet. Det er i forvejen ikke nogen nem situation, og fordi man nærer følelser og minder med den afdødes indbo, er det ikke nemt at skulle sortere ud i eller skille sig af med.

Hos Flytkbh har vi stor respekt for den situation, du befinder dig i. Vi tilbyder rydning og opkøb af dødsbo på en effektiv men meget skånsom måde, som både tager hensyn til afdøde og til dig eller jer som pårørende og efterladte. Vi opkøber gamle møbler og andet inventar, som vi nænsomt tager os af og giver videre.