Flyttefirma Østerbro

eller

Vores priser

KAMPAGNE PRIS


Lille Pakke

1 mand 22 m³ vogn

  1 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


PRISGARANTI

Mellem Pakke

2 mand 22 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Stor Pakke

3 mand 22 m³ vogn

  3 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Giga Pakke

2 mand 40 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 40m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN

Leder du efter det bedste flyttefirma på Østerbro?

Så er det et rigtig godt sted, du er landet. Vi skal selvfølgelig passe på med at sige, at vi er de bedste. Men det er også lige ved og næsten, da vi yder en meget høj service, ikke er bange for at løfte tunge ting, dukker op til tiden og generelt bare er et flyttefirma på Østerbro, som du kan have tillid til.

Skal du flytte ud af en lejlighed? Eller måske ind i en stor villa? Står den på flytning fra kollegieværelse til kollegieværelse? Er der én ting, vi har lært, så er det, at flytninger kommer i mange forskellige varianter og konstellationer. VI er nysgerrige efter at høre din og hjælpe til med den, da vi trods alt er meget passionerede omkring det, vi laver.

Det er lige før, at vi betragter flyttefaget som et håndværk. Det er i hvert fald måden, vi går til det på, da det sikrer det bedste mulige resultat, den bedste service og de bedste vilkår for dig og vores flyttefolk.

Er du klar på at bruge os som flyttefirma på Østerbro?

Flyttefirma Østerbro – vi gør flytningen til en god oplevelse

Èn ting er det stressende aspekt i at skulle flytte. Noget andet er nervøsiteten over at skulle pakke alle sine ting ned for at overlade dem til et hold af flyttefolk, som man slet ikke kender. Er det lidt de tanker, du gør dig omkring det hele?

Det er der ikke noget at sige til, at du gør. For det er skræmmende at se hele sit hjem og fundament for livet blive kørt væk i en stor vogn, som man først ser igen ved den nye bolig. Kan du godt være nervøs for, om der er styr på det hele?

Det kan vi berolige dig med og forsikre dig om, at der er. Vi er et meget professionelt team, som går langt for, at du og vores kunder får en rigtig god oplevelse ud af det at skulle flytte.

Den gode oplevelse starter allerede nu, når du læser om os og fortsætter, når du forhåbentligt kontakter os senere. For du skal have ro i maven, allerede inden du sætter dig ned for at skrive en mail eller indtaste vores telefonnummer. Det skal føles rigtigt.

Vi kan sige meget for at overbevise dig om, at det er det rigtige valg. Men vi vil meget hellere vise dig det, da det i virkeligheden er det, der tæller.

Hvad koster en flytning på Østerbro?

Gid det var gratis at flytte! Sådan har du det sikkert. Vi ville elske at kunne give vores kunder den fornøjelse at flytte gratis. Men det kan vi desværre ikke, hvis der også skal brød på bordet. Til gengæld kan vi give dig den fornøjelse, at vi flytter ganske billigt.

Det er naturligvis ikke lige så godt som gratis – men næsten. For det er rart at kunne spare nogle penge på et flyttefirma Østerbro med de mange penge, der i forvejen skal bruges på depositum, nye møbler, nye lamper, og hvad der ellers lige dukker op af ekstraudgifter. Alting løber lige pludseligt op.

Vi vil meget gerne give dig en pris lige her og nu på, hvad det koster at bruge os som flyttefirma Østerbro. For at kunne gøre netop det, har vi brug for at vide mere om, hvad omfanget er, hvor mange kilometer vi skal køre, og om der er tungt gods imellem. Når du kontakter os, vender vi også tilbage med opfølgende spørgsmål, så vi er sikre på at give dig den rette pris.

Vi vil så gerne flytte for dig. Så bestil gerne et uforpligtende tilbud i dag.

Vi er et flyttefirma på Østerbro med et stort F for forsikring

Fordi det er vigtigt! Fordi det er trygt. Dine ting er i meget trygge hænder hos os. Ikke kun fordi vi har en forsikring. For det i sig selv er ikke en garanti for, at der ikke sker noget. Men det er en af de mange foranstaltninger, vi har valgt at gøre os for at sikre, at det bliver en god oplevelse hele vejen igennem for dig og for os.

Foruden en god og dækkende forsikring, har vi erfarne medarbejdere, stærke flyttefolk og ikke mindst en mentalitet om, at man passer lige så godt på andre ting, som man passer på sine egne. Vi går derfor hellere én gang for meget end for lidt for at sikre, at dine ting bliver taget godt hånd om fra start til slut.

Vi stiller altid dine ting meget hensigtsmæssigt, så du kan være sikker på, at der ikke sker noget med dem undervejs.

Vil du gerne høre mere? Eller har du besluttet dig for at bruge os som flyttefirma Østerbro? Så kontakt os gerne i dag.