Flyttefirma Hvidovre

eller

Vores priser

KAMPAGNE PRIS


Lille Pakke

1 mand 22 m³ vogn

  1 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


PRISGARANTI

Mellem Pakke

2 mand 22 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Stor Pakke

3 mand 22 m³ vogn

  3 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Giga Pakke

2 mand 40 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 40m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN

Flyttefirma Hvidovre – Når du mangler støtte til at flytte

Kan du ikke komme igennem din flytning på egen hånd? Vil du gerne tage et nemt og overskueligt valg? Det er i hvert fald, hvad vi gerne vil være som flyttefirma i Hvidovre. For vi er til for at gøre din flytning nem og overskuelig. Vi er her for at realisere din flytning, uden det bliver med for meget sved på panden og et overblik, der skrider.

Har du ikke før prøvet at bruge et flyttefirma til at flytte? Eller vil du gerne prøve et andet et end sidst? Uanset hvad dit udgangspunkt er for at vælge flyttefirma i Hvidovre, forsikrer vi dig om, at vi gør vores til, at du bliver tilfreds med at vælge os.

Vi har erfaringen. Vi har de dygtige flyttefolk. Vi har de rummelige flyttebiler. Vi har den forsikring, der skal til. Vi har også smil og masser af humør. Tilsammen udgør det en rigtig god og stor støtte til dig under flytning.

Skal vi få planlagt en flytning for dig, så du kan se igennem det og overskue det?

Hvordan foregår en flytning med os som flyttefirma Hvidovre?

Gerne så nemt som overhovedet muligt. Det er i hvert fald udgangspunktet for os, når vi hjælper dig og andre med at flytte i Hvidovre. Det betyder med andre ord, at vi er med dig fra start til slut. Vi sørger for koordinere flytningen meget struktureret, så du nøjagtigt ved, hvad der skal ske.

Vi aftaler ned i detaljen, hvornår vi skal dukke op, hvad vi helt præcist skal hjælpe dig med, og hvornår vi regner med at være i din nye bolig.

Har du brug for mere hjælp end bare transport? Så har du også mulighed for at vælge en totalløsning, hvor vi planlægger, pakker ned, transporterer, pakker ud og også gerne hjælper med at stille flyttekasser til rådighed.

Vi ved godt, at det kan være svært at få alle ender til at nå sammen. Vi ved også, at der kan være fysiske årsager til, hvorfor det er nødvendigt med lidt ekstra hjælp.

Som flyttefirma Hvidovre er vi et meget fleksibelt valg, så du også har muligheden for at være fleksibel med din flytning og tilgangen til det.

Skal du flytte til eller fra Hvidovre? Vi er et landsdækkende flyttefirma

Skal du flytte til en anden bolig i Hvidovre? Har du fundet drømmehuset i en anden landsdel? Det er helt underordnet for os, hvor du gerne vil flytte hen. For os er det blot vigtigt, at vi ved, hvor vi skal køre til. Så skal vi nok sørge for at koordinere og planlægge det, så du får leveret dine ejendele eller inventar på den rette adresse.

Skulle der snige sig en grænse eller to med ind i billedet, er det også noget, vi sagtens kan snakke om. Vi har gjort os mange forskellige erfaringer gennem tiden og kender derfor også til de regler og foranstaltninger, der er og skal gøres ved en udlandsflytning.

Om det er akut eller et stykke ude i fremtiden, snakker vi gerne med dig allerede i dag.

Flyttefirma Hvidovre – lad os komme forbi til en gratis besigtigelse

Har du svært ved at vurdere, hvor stor en flyttebil vi skal komme med? Har du ikke overblik over, hvor mange flyttekasser det bliver til i sidste ende? Eller er det med så meget specialgods, at du har brug for, at vi lige kigger på det for at forberede os godt?

Essensen for din flytning og for os som flyttefirma Hvidovre er, at du føler dig tryg. Kræver det, at vi kommer forbi til et besøg inden en aftale, er det noget, vi gør som en gratis del af vores service.

Det er i nogle tilfælde også langt den bedste løsning for os med en besigtigelse. For er der mange uklare detaljer eller usikkerheder omkring mængde eller omfang, er det rart for os at få det endelige overblik. Så er du sikker på, at alting er struktureret korrekt, når dagen for flytningen oprinder.

Hvad koster det at bruge os som flyttefirma Hvidovre?

Og nu til det måske vigtigste spørgsmål for dig; hvad skal herligheden koste? Vi er et meget prisvenligt flyttefirma i Hvidovre. Det finder du også ud af, så snart du får et uforpligtende tilbud i hænderne fra os.

Vi har faste timepriser, som du kan se her på siden. Men vil du gerne have beregnet, hvad det koster ud fra alt dit habengut og distance, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail. Så forsøger vi vores bedste for at beregne så nøje et tilbud til dig som overhovedet muligt, så du ved, hvad du har at gøre med.

Vi ønsker ikke, at der er uventede overraskelser – for at undgå det, beregner vi gerne en fast pris.

VI glæder os til at høre fra dig!