Flyttefirma Hillerød

eller

Vores priser

KAMPAGNE PRIS


Lille Pakke

1 mand 22 m³ vogn

  1 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


PRISGARANTI

Mellem Pakke

2 mand 22 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Stor Pakke

3 mand 22 m³ vogn

  3 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Giga Pakke

2 mand 40 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 40m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN

Kalder dine flyttekasser på et flyttefirma Hillerød?

Hober flyttekasserne sig op? Og står de nu bare og kalder efter nogle stærke flyttefolk fra et flyttefirma Hillerød, der kan komme og løfte dem væk og over i en ny bolig? Så behøver de ikke kalde meget længere, da vi er lige her. Det er rart at få nedpakningen overstået, men når det så også er gjort, er det en endnu større fornøjelse at kunne slæbe dem ud, så boligen fremstår helt tom og klar til en rengøring.

Transporten af flyttekasser, møbler og habengut er noget af det, der trækker tænder. Det er, hvad der gør en flytning i Hillerød helt uoverskuelig. Vil du gerne være fri for det? Så kan du meget billigt få hjælp til både at slæbe og at fylde en flyttebil på professionel vis.

Det er selvfølgelig ikke lige så billigt som at gøre det selv. Men det kan spare dig for rigtig meget tid og besvær, som i sidste ende giver dig overskud til at rengøre boligen ordentligt og komme godt på plads det nye sted. Det er guld værd i en periode, der har været stressende på grund af flytning.

Vi giver dig altid en flyttekonsulent, når du flytter med os

Er du meget interesseret i at benytte os som flyttefirma Hillerød? Og vil du gerne have et professionelt syn på, hvad der skal til for at komme godt og helskindet gennem flytningen? Så finder vores flyttekonsulent meget gerne gratis hjem til dig for at få et overblik over, hvad der er brug for. Du kan på samme tid på styr på, hvad du har brug for af flyttekasser og planlægning. For det kan du bestille og stille spørgsmål omkring direkte til flyttekonsulenten.

Du forpligter dig ikke til noget som helst, når du vælger at få besøg af vores flyttekonsulent. Det er blot en venlig og gratis service, vi bruger for at komme dig godt i møde allerede inden, du har besluttet dig for, hvem der skal være dit flyttefirma Hillerød.

Er det en god oplevelse for dig, og ønsker du efterfølgende fortsat hjælpen, sender vi dig et uforpligtende tilbud.

En professionel flytning er en tryg flytning

Det er en stor tillidserklæring for os at få lov til at hjælpe dig og andre kunder med at flytte. Vi ved, det er meget grænseoverskridende at overlade sine ting og ejendele til mennesker, man ikke kender. Du kan overlade dine ting i vores hænder, fordi vi er professionelle i alt, hvad vi gør.

Vores kommunikation er konstruktiv og åben, vores flyttefolk er smilende og imødekommende og så ved de, hvordan de skal håndtere dine ting professionelt, så de kommer trygt fra én bolig til en anden.

Vi ønsker at gøre det så professionelt som overhovedet muligt for at give dig en rigtig god oplevelse. Det skal være lige så stor en fornøjelse for dig, som det er for os at flytte. Du skal have det godt, mens det sker. Du skal få overskud undervejs.

Det vil vi meget gerne have lov til at give dig og vise dig. Så spejder du meget efter et flyttefirma Hillerød, håber vi, at øjnene falder på os.

Hvad koster det at bruge os som flyttefirma Hillerød?

Betyder prisen meget for, hvem der ender med at blive det flyttefirma Hillerød, der skal hjælpe dig? Så håber vi, at du har lyst til at få et flyttetilbud fra os. For vi er et flyttefirma i Hillerød med meget gode og skarpe priser. Vi vil helst være både det bedste og billigste valg. Det mener vi godt kan forenes, da det er indstillingen til arbejdet, der er afgørende for, om vi er den bedste løsning – det har prisen ikke nogen indflydelse på.

Er du nysgerrig på, hvor billigt vi kan hjælpe dig? Eller vil du gerne lige høre prisen, inden du melder dig helt sikker på, at det er os, du gerne vil bruge? Så hiv telefonen op af lommen for enten at ringe eller sende os en mail. Der er ikke langt til hverken en samtale eller en skriftlig korrespondance med os, da vi er ved telefonerne og tasterne hele dagen.

Når du henvender dig, spørger vi ind til omfanget og detaljerne omkring flytningen og flyttelæsset, så vi kan beregne så nøjagtig en pris som muligt. Det er ganske uforpligtende at hive fat i os. Det er lige før, det kun koster dig noget ikke at kontakte os, da du dermed potentielt går glip af det bedste flyttetilbud.

Er du klar til at flytte og at få styr på de sidste detaljer, så du kan begynde at overskue det hele igen? Så ring eller skriv med det samme. Så er der ikke længere langt til den gode flytteoplevelse.

Vi glæder os til at høre fra dig (og dine flyttekasser).