Flytterengøring

Flytterengøring

Står du og skal flytte og har du brug for professionel hjælp til rengøringen, så du er sikker på, du afleverer lejligheden i tiptop stand? Det hjælper vi dig med. Vi tilbyder både en komplet rengøring af hele boligen i alle hjørner og kanter, ligesom vi også gerne giver dig et tilbud på rengøring af enkelte rum i din lejlighed eller dit hus.

Vi gør rent fra top til tå

Rengøring er ikke bare rengøring, hvis du spørger os – det er et håndværk. Vores rengøringspersonale er erfarne og går højt op i at efterlade det bedste resultat. De både rengører og aftørrer vandrette overflader, karme, paneler, lister, stikkontakter og meget mere, ligesom de fjerner fedtede eller sorte fingre fra alle flader.
Når vores dygtige rengøringspersonale er færdige med at aftørre og rengøre alle boligens flader, går de efterfølgende i gang med at fjerne kalk fra fliser, vask og badeværelsesgulv, så der ikke er noget at komme efter, når din bolig skal gennemgås. De sørger naturligvis også for en rigtig grundig omgang støvsugning, som de herefter afslutter med en lige så grundig gulvvask.
Du kan derfor trygt overlade rengøringen af din bolig til vores kompetente team.

Moving cleaning

Hvad koster flytterengøring?

Bestiller du flytterengøring hos Flytkbh.dk, stiller vi vores dygtige rengøringspersonale til rådighed for kun 395,- kroner i timen inklusive moms. Vi er blandt de billigste, når det kommer til flytterengøring – og det er der en mening med. Vi synes nemlig ikke, at rengøring af din lejlighed i forbindelse med flytning bør koste dig særlig meget – for der er jo rigeligt med udgifter forbundet med en flytning i forvejen!
Når du får os til at rengøre din lejlighed, kan du være sikker på, at vi og vores rengøringspersonale gør effektivt og hurtigt rent, så det bliver så billigt for dig som overhovedet muligt – uden det går ud over kvaliteten!

Hvad er inkluderet i prisen?

Når du bestiller flytterengøring hos os, er det inklusive alle materialer, forsikring og moms. Du kan derfor trygt få os til at rengøre din bolig, da der ikke kommer nogen uventet ekstraregning – for alt er inkluderet i prisen. Det er nemt og enkelt for dig.

Hvor kommer vi ud og gør rent?

Flytkbh.dk tilbyder grundig og effektiv flytterengøring i København og på det meste af Sjælland. Det betyder, at vi ikke kun er centreret omkring indre by, men også kører ud og tilbyder flytterengøring i Storkøbenhavn og på store dele af Sjælland. Vi tilbyder derfor blandt andet flytterengøring følgende steder:
Vi tilbyder derfor blandt andet flytterengøring følgende steder:
• København og Helsingør
• Roskilde og Køge
• Frederikssund og Sorø
• Ringsted og Borup
… Og mange andre steder i Storkøbenhavn og på Sjælland! Uanset hvor i og omkring København eller på Sjælland du bor, hjælper vi dig således med at klare flytterengøringen. Er du i tvivl, om vi tilbyder rengøring i dit område, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Så finder vi sammen en løsning.

Hvorfor få professionelle til at udføre flytterengøring?

Rengøring i forbindelse med flytning er en stor opgave og således også en stor mundfuld for mange, hvor der også skal tænkes på transport, nøgleoverdragelse, udpakning det nye sted og meget mere. Rengøringen af boligen kan derfor for mange godt komme til at stå nederst på listen, hvilket helt naturligt kommer til at gå ud over kvaliteten af rengøringen – hvilket vi godt kan forstå!
Men uanset om du vil det eller ej, så er rengøring af lejligheden eller huset en vigtig opgave, som bør prioriteres højt, da den skal godkendes i forbindelse med flyttesyn. Det er derfor nødvendigt at tørre alt fra lister og paneler af til at vaske alle gulve i lejligheden. Det er en stor og tidskrævende opgave, som du højst sandsynligt ikke kan overskue.
Og det er her, vi kommer ind i billedet! For vores dygtige og erfarne rengøringspersonale elsker at gøre rent og har det som deres passion. Derfor kommer de gerne og hjælper og aflaster dig, så du har tid og energi til at glæde dig til indretningen og udpakningen af dine ting i dit nye hjem – præcis som det skal være.
Med os til at klare rengøringen bliver din flytning til en leg!
Kontakt os derfor gerne i dag, hvis du allerede nu gerne vil gøre brug af vores dygtige og fagligt kompetente rengøringspersonale.

Du kan stole på os

Vi hører desværre ofte fra vores kunder, at de tidligere er blevet brændt af efter aftale med en af vores kollegaer i branchen. Det er en klassiker, men sker aldrig hos Flytkbh.dk. Vi går højt op i at levere god og stabil kundeservice, ligesom vi samler på glade og tilfredse kunder, der hellere end gerne anbefaler os på grund af vores gode service.
Så har du først lavet en aftale med os, gør vi alt for at møde op til aftalen – du bliver under ingen omstændigheder brændt af. Det lover vi.