Flyttefirma Nordvest

eller

Vores priser

KAMPAGNE PRIS


Lille Pakke

1 mand 22 m³ vogn

  1 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


PRISGARANTI

Mellem Pakke

2 mand 22 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Stor Pakke

3 mand 22 m³ vogn

  3 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Giga Pakke

2 mand 40 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 40m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN

Flyttefirma Nordvest – Få hjælp af smilende flyttefolk

Kan du have lidt svært ved at finde smilet frem ved tanken om den forestående flytning? Det er vi meget vant til. For selve flytningen er praktisk meget hårdt og meget omstændigt. Men ikke længere!

For du har nemlig fundet frem til et fantastisk flyttefirma i Nordvest, der meget gerne vil dukke op med smil, flyttekasser og en god energi. Det gør flytningen lige så spændende, som den burde være og nok også er, når man ser bort fra det at skulle flytte en masse ting.

Skal du flytte til eller fra Nordvest? Er der tale om en stor eller en lille lejlighed? Vi er meget nysgerrige på at vide mere om din forestående flytning. Så har du endnu ikke fundet det rette flyttefirma i Nordvest, og tænker du, at det måske godt kunne være os, må du meget gerne kontakte os for at høre nærmere.

Vi løfter dig videre i livet

En flytning sker som regel, fordi der dukker noget nyt eller uventet op i livet. Det kan være økonomiske årsager, nyt job, ny kæreste eller ønsket om at flytte i noget større eller mindre. Der er mange årsager til en flytning i Nordvest.

Om den er af positiv eller negativ karakter, løfter vi dig bogstaveligt talt videre i livet. Det lyder af meget, men det er, hvad vi praktisk talt gør, når vi løfter samtlige flyttekasser, tager din sofa med i flyttebilen og sørger for, at tallerkenerne og glassene står stabilt, så de ikke går i stykker.

Vi løfter dig videre til din nye bopæl og det nye sted, hvor dit kommende liv skal leves. Om det så blot er for en stund eller flere år, er og bliver det en forandring. Noget nyt. Noget andet.

Vi er et flyttefirma i Nordvest, der hjælper mange med at komme videre i livet eller starte på noget nyt på daglig basis. Så skal vi ikke også hjælpe dig? Det vil være en stor fornøjelse for os!

Har du et stort flyttelæs? Så lad os komme ud til en gratis besigtigelse

Er der mange flyttekasser? Store møbler? Tunge ting? Så kan det være en god ide at lade os komme forbi til en besigtigelse. Det er både for vores og din skyld, at vi tilbyder det. For det giver os et overblik over omfanget, som vi så bruger til at beregne en god pris med. Men det er også for din skyld, da det giver dig mulighed for at møde os, stille nogle spørgsmål og ellers bare få en fornemmelse for og af, hvem vi er, og hvordan vi opererer som firma.

Det koster dig som sagt ikke noget andet end din tid. Den er naturligvis meget sparsom i tiden op til flytning. Vi tør dog godt love dig, at vi som flyttefirma Nordvest ikke kommer til at stjæle meget mere af den end en halv times tid.

Det er et besøg, der kan være guld værd for begge parter – så lad os endeligt gerne komme forbi, så vi kan sætte gang i din flytning hurtigst muligt.

Hvorfor vælge et flyttefirma Nordvest i stedet for at gøre det selv?

Det er billigere at gøre det selv. Det hersker der ingen tvivl om. Det er også grunden til, hvorfor ikke alle vælger at hive fat i os som flyttefirma Nordvest, når den står på en flytning. Men er det også det nemmeste valg? Nej, det er det på ingen måder.

Med de logistiske briller på giver det rigtig god mening at hive fat i et flyttefirma Nordvest som os. For vi lægger en struktureret flytteplan, som du blot skal nikke ja til eller komme med justeringer til. Så er en aftale på plads – og på dagen sørger vi for at flytte. Så skal du ikke tænke på det.

Men rent energimæssigt er det også en kæmpe investering for dig. Det vil om noget være et stort pres, der letter fra dine skuldre, når du trykker på ”ja knappen”. For så skal der ikke gøres bekymringer om, hvordan dine ting mon flyttes fra A til B, og hvordan du får det hele til at gå op i en højere enhed. For det er noget, vi alt sammen sørger for.

Vi er kun et klik eller et opkald fra et uforpligtende tilbud

Glæder du dig til at flytte og komme i noget andet, end hvad du bor i lige nu? Men mangler der bare lige det gode flyttefirma i Nordvest? Vi bliver glade, hvis du har lyst til at ringe til os for en snak eller sende os en mail for et tilbud eller flere oplysninger.

Vi er her for at hjælpe dig – og der er ikke noget, vi hellere end gerne vil!