Flyttefirma Amager

eller

Vores priser

KAMPAGNE PRIS


Lille Pakke

1 mand 22 m³ vogn

  1 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


PRISGARANTI

Mellem Pakke

2 mand 22 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Stor Pakke

3 mand 22 m³ vogn

  3 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Giga Pakke

2 mand 40 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 40m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN

Flyttefirma Amager – Når flytningen skal gå gnidningsfrit

Er du allerede helt svedig ved tanken om, at du skal have 20 flyttekasser ned af trappen, skille møbler ad for at samle dem igen? Eller at du skal tænke i logistik i forhold til hjælp fra venner og familie og deres biler og trailere?

Det behøver du slet ikke. Det er spild af energi. Den kan du bruge på noget andet, da vi som dit flyttefirma på Amager er her for at fjerne sveden fra din pande. Der er ikke noget at sige til, at du synes, flytning er hårdt, uoverskueligt og noget, der bare skal overstås. For det er dit hjem. Det er dine ting, der bliver revet op med rod for at skulle plantes et nyt sted. Det er stressende.

Er der noget, vi som flyttefirma Amager har forståelse for, så er det, at det er hårdt at skulle flytte. Som professionelle har vi overblikket, kræfterne og overskuddet til at hjælpe dig igennem det værste – nemlig at flytte det hele fra A til B.

Vi gør det hele gnidningsfrit.

Hvorfor vælge os som dit flyttefirma Amager?

Der er så mange forskellige flyttefirmaer om buddet. Så hvorfor lige vælge os? Hvorfor er vi det bedre valg?

Om vi er det bedre valg, er i virkeligheden en subjektiv og personlig holdning. Vi mener selv, vi er det bedre valg, fordi vi prioriterer det personlige. Vi ved, hvor svær og stresset en situation det er at flytte. Det vil vi meget gerne omfavne så godt som muligt med smil, overblik og struktur. For dét er, hvad du har brug for. Det ved vi.

Mangler du lidt mere for en overbevisning, kan vi fortælle, at vi:

  • Har gode priser
  • Har erfarne og dygtige flyttemænd
  • Er forsikrede fra top til tå
  • Kører forsigtigt
  • Har rummelige flyttebiler
  • Kan træde til akut

Vi bliver meget beærede, hvis vi er de heldige til at hjælpe dig med at flytte dine ting til eller fra Amager. Om det så er fra et værelse i et kollektiv eller fra en murmestervilla. Vi har mange rummelige flyttebiler, stærke flyttemænd og ikke mindst en indstilling om at være så effektive som overhovedet muligt.

Vi kører dine ting med forsikring

Vi er et flyttefirma på Amager, der godt kan lide at tage ansvar samt være det bevidst. Ikke kun for vores egen skyld. Men også for din. Vi har derfor tegnet en god forsikring, der dækker dine ting, så snart de er i vores varetægt. Det har vi valgt at have, da der under flytning sjældne gange kan opstå uheld eller mindre skrammer eller ridser. Det er noget, vi gør meget for at undgå. Men det er ikke altid, vi selv kan være herre over det.

Skulle der derfor ske noget, sætter vi gang i en struktureret proces, så den ødelagte ting – eller hvad det nu kan være – bliver erstattet økonomisk. Det håber vi, gør det til et meget trygt valgt at vælge os som flyttefirma Amager.

Flyttefirma Amager – vi kan godt lide at tøffe langt

En flytning i nabolaget er noget, vi ofte gør i. Det er nemt, og det er hurtigt. Men det behøver ikke være nemt eller hurtigt for vores skyld, da vi godt kan lide at køre lange distancer. Skal det derfor ikke længere være Amager og København men en anden landsdel, eller skal det ikke længere være Jylland men Amager, er vi de første på pletten til at hjælpe dig.

Kontakt os meget gerne uanset, hvor du har planlagt at flytte hen eller flytte til!

Hvad koster det at bruge os som flyttefirma Amager?

Det kan vi ikke med sikkerhed sige endnu. Vi kan kun sige, vi er et billigt og meget prisvenligt valg. For at kunne give dig en specifik pris på, hvad det vil koste at bruge os som flyttefirma på Amager, har vi brug for at vide, hvor meget du gerne vil have flyttet.

Hvor meget skal vi tage os af? Hvor langt skal vi køre? Hvor meget vil du gerne gøre selv? Er der flere forhold, som du ikke er sikker på, kommer vi gerne forbi til en gratis besigtigelse. Det er en fast del af vores service for at fastlægge arbejdsbyrden og dermed kunne blive i stand til at beregne en pris på flytning til dig.

Få et uforpligtende flyttetilbud og bliv klar til at flytte i dag

Og det leder os til, at du kan kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på en flytning. Det tager faktisk ikke mere end et opkald eller en mail med lidt detaljer og oplysninger. Så finder vi hurtigst muligt ud af, hvad det kommer til at koste at hjælpe dig med at flytte.

Vi håber, vi bliver dit flyttefirma på Amager.