Flyttefirma Nordsjælland

eller

Vores priser

KAMPAGNE PRIS


Lille Pakke

1 mand 22 m³ vogn

  1 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


PRISGARANTI

Mellem Pakke

2 mand 22 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Stor Pakke

3 mand 22 m³ vogn

  3 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Giga Pakke

2 mand 40 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 40m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN

Slip for lange arme med os som dit flyttefirma i Nordsjælland

Sveder du allerede ved tanken om at skulle foretage en flytning på egen hånd? Og tænker du allerede på de lange arme, du med garanti vil få af at slæbe de mange kasser? Eller vil du helst bare ikke spørge venner og familie, om de skal hjælpe med at flytte?

Flytning har det med at være ret uoverskueligt og kan være svært at se sig ud af. Sådan skal det ikke gerne være, da det på mange måder er et nyt kapitel. Det skal gerne starte rigtig godt ud, så du har et godt udgangspunkt for livet i din nye bolig.

Vi behøver ikke andet end din adresse, nogle oplysninger om flyttelæsset, og hvornår du ønsker at flytte for at hjælpe dig igennem det. Vi dukker op på det aftalte tidspunkt og er så effektive, at det føles som en leg.

Vi kører heller ikke, før den sidste flyttekasse eller det sidste møbel er på plads. Med andre ord kan du stole på, at vi som dit flyttefirma på Nordsjælland hjælper fra A til B og fra A til Z.

Vi flytter i hele Nordsjælland – herunder blandt andet Hillerød, Hørsholm, Frederikssund og Fredensborg – så tøv endeligt ikke med at ringe til os for professionel hjælp.

Vi er et godt forsikret flyttefirma i Nordsjælland

Dine ejendele er noget af det mest dyrebare, du har. For det fortæller noget om dig og den, du er. Det er, hvad der udgør dit hjem og netop det, der får dig til at føle dig hjemme. Som professionelt flyttefirma i Nordsjælland tager vi alle forholdsregler for at være sikre på, at dine ejendele kommer trygt fra A til B. Vi ønsker lige så lidt som dig, at der undervejs er noget glas, der går i stykker eller et møbel, der får et mærke.

Vi passer på dine ting, som var de helt vores egne.

En flytning med os som flyttefirma i Nordsjælland indebærer derfor:

 • Altid forsikret håndtering og transport
 • Beskyttende emballage
 • Professionelt udstyr
 • Erfarne flyttefolk

Det sker i sjældne tilfælde, at uheldet er ude. Men her dækker vores forsikring alt lige fra skader på dine ejendele til skader på lokaler. Vi vil hellere være ekstra godt forsikret og kunne tilbyde dig en tryg flytning end det modsatte.

Du er altid velkommen til at spørge nærmere ind til transporten og vores forsikring.

Vi giver dig en nøje tilrettelagt flytteplan

Har du brug for en struktureret flytning? Det er også, hvad du får med os som dit flyttefirma i Nordsjælland. For er der noget, vi selv sætter stor pris på, så er det en tilrettelagt og struktureret arbejdsplan.

Når du kontakter os med henblik på hjælp til flytning, gennemgår vi først og fremmest, hvad det er, du skal have hjælp til flytning med. Hernæst aftaler vi nærmere omkring dato, tidspunkt og hvor du skal flytte hen. Det gør også os i stand til at beregne en pris til dig, som er helt specifik.

Vi skriver naturligvis alt ned i en kontrakt, så der ikke er nogen tvivl om, hvad der skal ske og hvornår. Vi ønsker, at du får en rigtig god oplevelse sammen med os som flyttefirma. Det starter allerede, når du kontakter os.

Så ring eller skriv meget gerne til os. Så tager vi hånd om din henvendelse hurtigst muligt og hjælper dig ud fra dine behov.

Flyttefirma Nordsjælland med stor lyst til at hjælpe både private og erhverv

Skal du fraflytte en stor villa? Skal du flytte noget inventar? Eller er der tale om en større erhvervsflytning? Vi er ikke blege for at træde til ved både privat– og erhvervsflytning, da vi har en større flåde af flyttebiler og et stærkt team af flyttefolk tilknyttet.

Vi hjælper således blandt andet med:

 • Husflytning
 • Lejlighedsflytning
 • Domicilflytning
 • Kontorflytning
 • Intern flytning
 • Nedpakning inkl. indpakning af inventar
 • En fast tilknyttet flyttekonsulent
 • En gratis besigtigelse

Ovenstående er naturligvis ikke begrænset til, hvad vi tilbyder. Er der specialopgaver, eller har du nogle særlige ønsker, tager vi også gerne en snak med dig om det. Vi er meget fleksible i vores løsninger, da ikke én flytning er ens.

Få et uforpligtende tilbud fra det måske bedste flyttefirma i Nordsjælland

Vil du gerne vide, hvad det koster at få hjælp til din flytning i Nordsjælland fra os? Det er du også så velkommen til. Vi sender dig meget gerne et uforpligtende tilbud, efter du har fortalt os nærmere omkring flyttelæsset. Vi kommer også gerne ud til en gratis besigtigelse, hvis der er tale om et stort flyttelæs, hvor du ikke selv kan vurdere, hvor stor en flyttebil eller hvor mange flyttefolk, der skal til.

Din flyttehjælp er ikke længere væk end en mail eller et opkald. Vi ser frem til at høre fra dig.