Flyttefirma Slagelse

eller

Vores priser

KAMPAGNE PRIS


Lille Pakke

1 mand 22 m³ vogn

  1 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


PRISGARANTI

Mellem Pakke

2 mand 22 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Stor Pakke

3 mand 22 m³ vogn

  3 Flyttemænd
  Flyttevogn 25m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN


Giga Pakke

2 mand 40 m³ vogn

  2 Flyttemænd
  Flyttevogn 40m3
  Inkl. brændstof
  Inkl. Standard Forsikring
  Lån flyttekasser gratis
  Prisen er inkl. moms

I TIMEN

Alle veje fører til… Os som flyttefirma Slagelse

Eller… Altså… Det kan de da i hvert fald komme til, når vi fortæller nærmere om, hvorfor du skal vælge os som dit flyttefirma i Slagelse. Hvorfor dine veje har ført dig til Slagelse eller kommer til at føre dig ud af byen, er vi meget nysgerrige på. Det er dog ikke afgørende for vores hjælp, da vi hjælper dig trygt og godt ind eller ud af Slagelse på dagen for din flytning.

Vi hjælper dig så meget med din forestående flytning, at det er lige før, du kan læne dig tilbage i din sofa og slappe af, mens vi gør arbejdet. Eller nååå nej… For den flytter vi jo også for dig, så du kan slappe af efter en hård flytning i din nye bolig!

Som du måske kan fornemme, gør vi vores bedste for at udføre arbejdet med et smil og en afslappet holdning. Dog ikke mere end at vi er et professionelt og effektivt valg fra start til slut. Men når det bliver med et smil eller to, går det hele bare lidt lettere.

Hvordan er processen med os som flyttefirma Slagelse?

Vi har nogle standardpakker, du kan vælge, når du gerne vil bruge os som flyttefirma Slagelse. Heri har vi beregnet en pris for de typiske og mest gennemsnitlige opgaver, vi tager os af.

Ønsker du noget andet, end hvad vores standardpakker tilbyder? Så har vi naturligvis også et mere fleksibelt valg. Det kræver dog, at du kontakter os og uddyber nærmere omkring, hvad det er, du ønsker vores hjælp til. Vil du gerne have hjælp til at pakke ned? Har du brug for gratis flyttekasser? Skal vi hjælpe med at pakke ud? Skal der køres langt?

Når vi har fastlagt detaljerne for din flytning, skriver vi det hele ned i en aftale, så du ved, hvad du kan regne med og forvente.

Når dagen oprinder, dukker vi op på det aftalte tidspunkt. Her fylder vi flyttebilen og kører derefter til den oplyste adresse. Vi tømmer herefter flyttebilen og hjælper dig eventuelt med at pakke ud eller samle møbler igen.

Det er en meget simpel og enkel proces, der er overskuelig og nem at gå til, da vi planlægger det hele ned i detaljen for dig.

Vil du gerne høre mere om os som flyttefirma Slagelse? Så ring gerne til os.

Vi går med livrem og seler

Simpelthen fordi vi ikke kan være andet bekendt over for dig. Og hvad mener vi så med det? Jo med det mener vi, at vi er godt forsikrede. Det er et aktivt valg, vi har truffet, da vi gerne vil være et ansvarligt flyttefirma Slagelse. Vi vil gerne, at du føler for at anbefale os, selvom der sker et sjældent uheld, fordi vi tager os ordentligt af tingene.

Vi dækker dine ting ved uheld, uanset om der er tale om en privatflytning eller erhvervsflytning. Vi er dækket godt ind, så vi kan tage os af selv meget værdifulde flytninger med elektronik, smykker og andet særligt gods.

Vores flyttefolk er også uddannet til at tage sig af alle former for flytninger og flyttegods. De ved, hvordan de skal håndtere lette, tunge og kantede og runde ting, så de bliver fragtet sikkert fra A til B.

Vi vil hellere være lidt ekstra grundige, så vi kan være sikre på, at du for fremtiden også vælger os, når du skal flytte.

En lille eller en stor flytning? Som flyttefirma Slagelse er vi ikke kræsne

Der er ikke flytninger, der er bedre for os end andre. Naturligvis er der nogle, der er mere overskuelige eller nemme at gå til end andre. Men vi favoriserer ikke flytninger, da behovet for hjælp til en flytning fra en 1-værelses lejlighed er det samme som behovet for hjælp ved en flytning af inventar fra en butik.

Vi har flyttebiler i forskellige størrelser, der matcher den mængde af indbo, du gerne vil have flyttet. Vi har også det mandskab til rådighed, som er nødvendigt for at kunne tilbyde mange flytninger af forskellige størrelser og omfang hver dag.

Leder din appetit dig hen på os som flyttefirma Slagelse? Så lad os sammen ”smage” på hinanden og flytningen og se, om ikke der er et match.

Vi flytter for dig med et godt tilbud

Ingen opgave uden et godt tilbud. Det hører sig naturligvis til, så vi kan være det attraktive valg. Vil du gerne have noget at sammenligne med? Eller vil du gerne se, om vores priser matcher dit budget? Så hold dig ikke fra at kontakte os, når det passer dig, så vi kan sende et uforpligtende tilbud afsted til dig.

Det hele er lidt sjovere, når flytningen også tillader plads til en ny sofa, et nyt spisebord eller en god pizza, der kan nydes, når det hele er veloverstået. Det gør vi vores til for at komme i møde!